Hier vindt u ons:

Contras
Gerstekamp
7908MZ Hoogeveen

T 0528-260408 M 06-51892903 F 0528-260408

BTW-nummer:
NL001.299.020.B12

KvK-nummer
04042745 0000

Het emailadres wordt opgehaald nadat een opdracht is voltooid:

Vul hieronder onze bedrijfsnaam in en druk vervolgens op [enter].
U krijgt dan ons emailadres.

Wij zijn voor u bereikbaar

Stel uw vraag

Eventueel kunt u ons ook via onderstaand formulier een bericht sturen naar onze email. Als het formulier correct is ingevuld zullen we, indien nodig, zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Na het verzenden krijgt u een overzicht van het verzonden bericht, welke u eventueel kunt printen voor uw archief. U krijgt geen cc. Zo voorkomen we spam en blijft het verzenden eenvoudig.

Naam
Validatie
Emailadres
Telefoonnummer
Bericht

Emailadres op het web?

Nee, natuurlijk niet. Op onze paghina veilig internet hadden we het over het gebruik van email. Hier een ander aspect. Waar vroeger op iedere website een emailadres stond vermeld, zien we dat gebruik nu terrecht afnemen. Als eigenaar van een emailadres moet je niet willen dat jouw adres wordt misbruikt. Daarom nooit geen emailadressen op het web. Zelfs in de vorm van een afbeelding is niet meer verantwoord.
Daarom gebruiken we een reactieformulier. Deze kan zo worden ingericht dat er geen emailadres zichtbaar wordt.
Soms zijn er reactieformulieren die een cc zenden aan degene die het bericht opstelt. Ook dat is af te raden. Er zijn spelers die een willekeurig emailadres invullen. Dat betekent dan dus dat een willekeurig iemand een bericht van uw website krijgt. Die persoon zit daar niet op te wachten. En u als afzender natuurlijk ook niet. Wilt u toch dat iemand over uw emailadres kan beschikken via het web, dan is er slechts een veilige manier. Die ziet u bij onze adresgegevens.