Dienstverlening

Contras is een dienstverlener pur sang. Met redelijk wat levenservaring, een gedegen opleiding en ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven van de categorie grote bedrijven hebben we voldoende kennis en ervaring opgedaan om op een breed vlak succesvolle ondersteuning te kunnen waar al dan niet tijdelijk wat extra hulp of kennis nodig is. De samenwerking met onze klanten is veelal langdurig. Onze inzet bij de klant varieert van enkele uren per jaar tot enkele uren per week. We zijn laagdrempelig en willen dat ook blijven. Daarin onderscheiden we ons van andere consultancy bedrijven. Wij voelen ons als een vis in het water bij de kleinere bedrijven.
Dat is Contras.

Contras staat tot uw dienst

U hoeft er nooit alleen voor te staan. Contras is een laagdrempelige dienstverlener die van veel markten thuis is. Geen vraag zal ons als gek in de oren klinken. Of het nu op technisch gebied is, op gebied van interne communicatie of internet. Strategisch of operationeel. Problemen zijn er om op te lossen. We hebben een hands-on mentaliteit. Soms is het letterlijk de handen uit de mouwen steken, soms is het een kwestie van "onder het genot van een kop koffie" diepgaand discussieren en onderzoeken.
We pretenderen niet voor elk probleem een oplossing te hebben, maar wat we wel kunnen garanderen is dat we het probleem met u kunnen analyseren en hanteerbaar kunnen maken. Dat is de sleutel naar de oplossing. Zo komt u, net als Esscher hier boven, vloeiend bij uw doel.


Hoe werkt Contras

Contras werkt net als alle anderen die werken. We doen gewoon ons werk. En ons werk is dat werk waar een ander tegen op ziet, geen kennis van heeft of de tijd niet voor heeft. De meeste klanten komen via via binnen. Kun je eens dit of dat. Veelal begint het met ICT-gerelateerde zaken. Computer is traag, website moet aangepast, tot kun je een boodschap voor me doen. Zo leer je elkaar kennen en denken in de richting van de ondernemer. Daar ligt onze markt. Meedenken, idee├źn naar voren brengen en slimme oplossingen zoeken en bieden. Dat tegen tarieven die liggen op het niveau waar u als opdrachtgever aansluiting bij kunt hebben. Dus nooit schrikbarende prijzen, maar tarieven die met plezier worden betaald. Klinkt raar, maar is waar.


Contras, zo gek nog niet.